LAIVAKOKIN KEITTOKIRJAAN

Tänne voi lisätä ruokareseptejä tai vinkkejä

Valvoja: tempera

Tappajatate2
Viestit: 360
Liittynyt: 01.12.2015 20:30

Re: LAIVAKOKIN KEITTOKIRJAAN

Viesti Kirjoittaja Tappajatate2 » 31.07.2018 21:31

Etsin muutama päivä sitten netistä jotain uutta Paella reseptiä ja kirjoitin vahingossa PANELLA. Esiin putkahtikin mielenkiintoinen sisilialainen PAENNA ohje, joka on kickhernejauhoista tehty fritti se onkin gluteiniton ja oli hyvänmakuista syötävää. Panenkin reseptin tulemaan.

PANELLA

½ l vettä
6-7 dl kickhernejauhoa
suolaa ja pippuria

sekota jauhot veteen ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan pohjasta sekottaen. Kun siitä tulaa paksun puuron kaltaiseksi kaada se pitkullaiseen reunavuokaa, tai muotoile ohuita pyöreitä levyjä ja anna niiden jäähtyä kunnolla. Friteeraa ne kuumassa ölysssä rapeiksi sipsien kaltaisiksi. Niitä onkin mukava napostella kaljan kanssa. Itiliskit syövät niitä hampurilaissämpylän välissä. Kannattaa kokeilla.

Tappajatate2
Viestit: 360
Liittynyt: 01.12.2015 20:30

Re: LAIVAKOKIN KEITTOKIRJAAN

Viesti Kirjoittaja Tappajatate2 » 31.07.2018 22:35

Unohdin kertoa, että valmiista Panellapötköstä leikataan ohuita viipaleita jotka friteerataan shipsien kaltaisiksi rapeiksi makupaloiksi. :mrgreen:

Vastaa Viestiin