Sivu 1/1

VAROITUS. ÄLÄ POLTA ITSEÄSI

Lähetetty: 22.06.2019 11:12
Kirjoittaja Tappajatate2
Minäpä poltin. Sytyttelin pihan pizzauunia viikkko sitten. Tapojeni mukaan roiskin puukasaan valopetroolia sytykkeeksi ja hain kuurista vahingossa pullon jossa olikin tinneriä. Tietäähän sen mitä sitten tapahtuu, kun tulen sytyttää. Ensin paloi parta ja sitten koko käsivarsi olkapäähän saakka. Oli onnen kantamoinen, että rillit olivat silmillä ja minulla kalju pää, niin ettei tukka syttynyt tuleen. Onnekseni vesisynnyrissä oli vettä ja sain työnnettyä käden ja pään pytsiin. Tuli ensimmäisen, toisen ja kolmannen asteen palovammoja, joita sitten hampaita- ja pöljyyttäni kiristellen olen viikon päivät hoitanut. :evil:
Tuli muistojakin mieleen, kun Finn Krsftissa pelastusveneen teltta ja täkki syttyi tuleen. Olimme paattitäkillä grilliä sytyttämässä ja poosu kaatoi puiden päälle bensaa ja sitä roiskui tuulessa täkille ja pelastusveneen peiton päälle. Poosu sytytti grilliin tulen ja sitten roihahti täkki ja tuleen. Poosu oli näppärä mies heitti bensapullon mereen ja tempasi heti lähistöllä olevan palosammuttimen ja ruiski vaahtoa palopaikkoihin ja eräs matruusi veti paloletkua rullalta. Näin jälkeenpäin ajatellen olivat sen ajan merimiehet hommansa oppineet ja toimivat pelottomasti ja tehokkaasti.
:?: Mikäs pelastusveneen peiton nimi olikaan. Oliko se preselninki :?: No grillijuhlat jatkuivat pienen hässäkän jälkeen :mrgreen: