Lemmikkieläimet laivoissa

Täällä voit osallistua käytävään keskusteluun, tai voit myös aloittaa uuden.

Valvoja: tempera

Avatar
SurferJohn
Viestit: 32
Liittynyt: 05.12.2010 17:06

Re: Lemmikkieläimet laivoissa

Viesti Kirjoittaja SurferJohn » 04.02.2011 08:52

timppa kirjoitti:Tuo juttu oli tosi hauska ja onnellinen loppukin! Noin sitä pitää. :lol: :lol:
Milläs kalapaatilla olit liikenteessä? Minä olin kerran Saukko II:lla tuolla Huippuvuorten lähellä. :?:
No näkyhän se tuolla tekstissä, valtameritroolari oli kysymyksessä. Olik' se sakemanni?

Jeps, Sakun fiskari se oli, Nordsee yhtiön (UnileverCompany). Olin niissä 6 vuotta kaikkiaan..

Eerikk11
Viestit: 103
Liittynyt: 13.05.2012 08:32

Re: Lemmikkieläimet laivoissa

Viesti Kirjoittaja Eerikk11 » 21.06.2014 14:57

Kuulin tämän tositarinan Kalevi Rantasuomelan suusta. Eräässä laivassa jätkät oli ostaneet pienen krotiilinpoikasen maista ja tuoneet sen laivalle. Se oli viihtynyt hyvin ja hotkinut naamaansa kaikkia tarjottuja herkkuja jauhelihasta lähtien. Oli pulskistunut ja varttunut. Eräänä päivänä oli yrittänyt sitten syödä ruokkijansa sormenkin. Puolitoistametriseksi kasvanut kroko oli viimein majoitettu erääseen käyttämättömänä olleeseen pesuhuoneeseen ja sitä oli ruokittu varovasti ovenraosta.
Porukanvaihdon yhteydessä olivat lähtijät aina vihjailleet vaivautuneen oloisena Krokosta jota pitäisi ruokkia.
Krokon päivät olivat kuulemma koittaneet kun se oli yrittänyt syödä liian uteliaan tullimiehen eräässä militäärien hallitsemassa isänmaassa.
Eikö åå hirviää!

kurittu
Viestit: 312
Liittynyt: 26.02.2015 13:33

Re: Lemmikkieläimet laivoissa

Viesti Kirjoittaja kurittu » 26.08.2015 20:14

Mitä tapahtui Pompeille! Pompei oli koira m/t Lennyssä vuosina 72- jotain,en tiedä ja siksi kysynkin. Pompei tuli m/t Lennyyn joskus 1972 vuoden lopulla tai 73 alkuvuonna ei ihan varmaa tietoa.Oli ostettu Italiasta Pompein kaupungista josta myös nimi,pomppu oli aivan valkoinen pois lukien toinen korva joka oli aivan musta ja toinen silmänympärys oli myös musta.Pomppu meinasi hukkua Sundsvallissa jouluna 73 kun oli kaijalla leikkimässä lumen kanssa jota näki ensinmäistä kertaa elämässään, siinä leikkiessä putosi tietenkin kaijalta mereen. Viime hetkellä vahdissa ollut puolikas (Kenneth) näki pompun hukkumaisillaan meressä ja Kenneth juoksi äkkiä kaijalle ja sai kuin saikin pompun pelastettua.Pompulla meni monta tuntia palautua normaaliin lämpötilaan,eikä sen jälkeen kaijalle mennyt lumen kanssa leikkimään.Vuonna 74 alkukesästä mentiin götavärketin telakalle jossa luultavasti Oravan Raimo myi pompun eräälle telakkatyömiehelle,muutaman päivän jälkkeen kuitenkin pomppu ilmestyi takaisin laivalle.Porttivahdilta kysyimme kuinka pomppu oli päässyt laivalle johon saimme vastauksen,että aikansa kierreltyä verkkoaitaa josta ei onnistunut menemään läpi oli pomppu myös kokeillut juosta portistakin kun tuli väkeä ulos ja sisään muttei siinäkään onnistunut. Loputa pomppu oli uinut aidan ympäri ja päässyt sitäkautta telakkaalueelle,niin kuin tiedätte niin aidat aina rakennetaa muutama metri veteen.Sitten maksoin minä myös ulos, enkä tiedä jäikö pomppu laivalle vai hakikohan telakkatyömies koiran kotiin.Minun lähtiessä pomppu oli vielä laivalla. Siinä vähän purtavaa sille joka tietää.

kurittu
Viestit: 312
Liittynyt: 26.02.2015 13:33

Re: Lemmikkieläimet laivoissa

Viesti Kirjoittaja kurittu » 05.05.2018 13:10

Hugossa vuonna 79-80:tä oli Järvisen Jykällä kanarian lintu .Kun istuttiin Jykän hytissä ja otettiin kuppia niin lintu sai lennellä vapaasti hytissä,samalla kun soitettiin Dylania niin lintu tykkäsi siitä ja visersi kokoajan musiikin tahdissa.Lintu tykkäsi myös uida tai oikeammin peseytyä vesikipossa,kerran kun siinä pöydällä oli vesikippo, missä se peseytyi, niin se oikein nautti elämästään ja räpiköi siinä oikein selkää uiden.Sitten kun oli peseytynyt valmiiksi niin lähti siitä tassuttelemaa ja meni pöydänreunalle ja yritti lähteä lentoon,mutta pudota mätkähti hytin turkille,kun oli niin likomärkä etteivät siivet kantaneet.Kyllä vähän säälin lintuparkaa silloin,mutta sit taas elämä hymyili linnulle, kun hetken aikaa oli siinä kuivatellut.En sitten tiedä mitä linnulle jatkossa tapahtui.

Patavahti
Viestit: 100
Liittynyt: 03.11.2010 17:46

Re: Lemmikkieläimet laivoissa

Viesti Kirjoittaja Patavahti » 06.05.2018 22:02

Helioksessa -66 oli maskottina Kameleontti.
Se oli vapaana miehistön messissä ja metsästi kärpäsiä kaiken aikaa.

Vastaa Viestiin